ZILVER

30 dagen traject

Een gedegen start met alle benodigde gereedschappen voor de ondernemer met discipline
2950
  • 2 daagse leiderschapstraining – masterclass

  • 1 ondersteund gesprek via skype/call

  • Toegang tot alle online trainingen en tools

  • Permanent toegang tot live Q&A 1 x per week

"If you can dream it, you can create it"

- Wall Disney

Ondernemen is een vak-apart. Er wordt veel van je verlangt en iedereen trekt aan je. Waar moet je nou je prioriteit aan geven? Wat zijn de juiste keuzes en hoe waarborg ik de continuïteit van mijn onderneming?

De waan van de dag gaat dan leiden en dat leidt over het algemeen niet tot de juiste dingen. Als de waan leidt, wie leidt er dan werkelijk.

Als je niet oppast ligt irritatie en stress op de loer en voelt het niet meer als ondernemen maar eerder als gevangenschap.

En hoe gaat het dan verder, meestal moet het privé leven hier onder lijden, we genieten minder en voelen ons steeds minder prettig. Dat kan niet de bedoeling zijn van ondernemen!

Bezig zijn met die dingen die jij wil en die bijdragen aan de groei van je onderneming. Niet het gevoel hebben dat alles op je afkomt maar een gevoel van controle en beheersing.

Een simpel systeem wat je dagelijks kan gebruiken en keer-op-keer kan inzetten om je groei te waarborgen. Wanneer je prioriteiten helder zijn, weet je precies welke activiteiten effectief bijdragen aan dat gene wat jij wil bereiken.

Niet langer het gevoel van overwerkt zijn, bijna een burn-out of stress, maar werken met een gevoel van controle, rust in je hoofd en het ervaren van voldoening.

"Controle en eigenaarschap gaan hand in hand"

- Peter Faijdherbe

AANMELDEN VOOR ZILVER COACHING

2 + 10 =

Contact

Tel

+31 (0)6 55 12 01 18

Adres

Kruidenierspeerstraat 9 1461 JE Zuidoostbeemster