GOUD

6 maanden traject

Voor de ondernemer die graag ondersteund wordt en gegarandeerd resultaat wil
5995
  • 1 op 1 Vipdag waarin jouw persoonlijke situatie aan bod komt

  • 2 daagse leiderschapstraining – masterclass

  • 1 x per maand een persoonlijke telefoongesprek

  • 1 x per maand een verdieping en implementatie middag

  • Toegang tot alle online trainingen en tools

  • Toegang tot de live Q&A sessie

"If you can dream it, you can create it"

- Walt Disney

 

Ondernemen is een vak-apart. Er wordt veel van je verlangt en iedereen trekt aan je. Waar moet je nou je prioriteit aan geven? Wat zijn de juiste keuzes en hoe waarborg ik de continuïteit van mijn onderneming?

De waan van de dag gaat dan leiden en dat leidt over het algemeen niet tot de juiste dingen. Als de waan leidt, wie leidt er dan werkelijk.

Als je niet oppast ligt irritatie en stress op de loer en voelt het niet meer als ondernemen maar eerder als gevangenschap.

En hoe gaat het dan verder, meestal moet het privé leven hier onder lijden, we genieten minder en voelen ons steeds minder prettig. Dat kan niet de bedoeling zijn van ondernemen!

 

Bezig zijn met die dingen die jij wil en die bijdragen aan de groei van je onderneming. Niet het gevoel hebben dat alles op je afkomt maar een gevoel van controle en beheersing.

Een simpel systeem wat je dagelijks kan gebruiken en keer-op-keer kan inzetten om je groei te waarborgen. Wanneer je prioriteiten helder zijn, weet je precies welke activiteiten effectief bijdragen aan dat gene wat jij wil bereiken.

Niet langer het gevoel van overwerkt zijn, bijna een burn-out of stress, maar werken met een gevoel van controle, rust in je hoofd en het ervaren van voldoening

"Controle en eigenaarschap gaan hand in hand"

- Peter Faijdherbe

AANMELDEN VOOR GOUD TRAJECT

8 + 5 =

Contact

Tel

+31 (0)6 55 12 01 18

Adres

Kruidenierspeerstraat 9
1461 JE Zuidoostbeemster