Een grote lach, spontaan en energiek is al jaren mijn houding naar de ander en de wereld om mij heen. Wie mij kent zal zeggen dat ik een bevlogen mens ben met veel passie en drive. En dat klopt allemaal. Nu hoor je dit niet van jezelf te zeggen, echter als je weet wie je bent, ben je ook goed in staat om te zeggen waar je kracht en zwakte ligt.

Mijn jeugd en de voorgeschiedenis van mijn familie bracht met zich mee dat ik als jongeman met veel angsten en onzekerheden aan mijn carrière begon. Verkeerde keuzes en een lage eigenwaarde leidde uiteindelijk tot problemen, lastige situaties en pijnlijke confrontaties met mijn omgeving.

Een van de meest pijnlijke momenten in mijn leven was afscheid nemen van mijn compagnon en de onderneming die we samen hadden. Ik had het bedrijf van het faillissement gered, de schuldeisers netjes betaald alleen verliet ik zelf het bedrijf met een schuld van meer dan € 100.000,00.

Ik streef na om een man van mijn woord te zijn. De belofte om mijn schuld terug te betalen werd een uitdaging die meer voeten in aarde had dan ik ooit had verwacht. Hoe kon ik een dergelijk groot bedrag terugbetalen van een modaal salaris en daarnaast de dingen blijven doen waar mijn hart naar verlangt?

Opgeven of doorgaan? Opgeven is geen optie, ik moest het antwoord vinden om op effectieve wijze veel geld te verdienen. Ga ik een bank beroven of wordt het een morele oplossing. De eerste oplossing is niet voor mij weggelegd, wat overbleef was succesvol zijn in de business waar ik in zat.

Ik leerde hoe je snel informatie tot je kunt nemen. Welke principes je helpen bij succes en hoe je dagelijks kunt blijven groeien richting je gewenste resultaat.

Een studie Hbo bedrijfskunde-verandermanagement, systeemdenken en teamcoaching ondersteunde mijn ontwikkeling en in enkele jaren groeide ik van staalmonteur naar directeur van een onderneming van 35 man. Principes als; afspraak is afspraak, lead by example en waarde leveren in het leven van de ander gaven keer op keer hetzelfde resultaat. Een gemotiveerd team, vaste loyale klanten en zeer hoge marges.

Van een middelmatige onderneming die het zwaar zou hebben gehad in de crisis heb ik samen met een team van professionals de organisatie kunnen ont-wikkelen, zodat vastgeroeste medewerkers hun passie terugkregen en in staat waren zichzelf elke dag weer te overtreffen. We ontwierpen producten die onze klanten graag wilde kopen, vonden ingangen in hoogwaardige complexe markten die hoge eisen stelden aan ons als team en stemden hier onze processen op af. Binnen 6 jaar bouwden we een internationale winstgevende miljoenen business met zeer hoge marges en tevreden klanten.

De les die ik leerde was simpel; voor elk probleem, hoe groot het ook lijkt, er is altijd een oplossing. En nu 9 jaar later na de keuze om mijn schuld in te lossen sta ik voor een volgende uitdaging. Met een koffer vol gereedschap, gevuld met jaren praktijkervaring, kennis en vele eigen verhalen wil ik andere ondernemers helpen hun bestemmingen te bereiken die zij met heel hun hart verlangen.

Om er voor te zorgen dat ik de beste waarde aan jou en jouw organisatie kan leveren heb ik een team van ervaren mensen om mij heen gebouwd.  Professionals met een warm hart en de juiste ervarng om er voor te zorgen dat jouw resultaat gegarandeerd is.

“Alles wat we zijn is het resultaat van wat we hebben gedacht, we worden wat we denken”

- Buddha

Zij ondersteunen mij dagelijks zodat de diensten waarmee ik jouw wereld verrijk als een huis staan en we tegelijkertijd blijven groeien naar nieuwe oplossingen. Op deze manier geef ik jou het beste en kan ik jou het gereedschap blijven bieden wat je direct kunt toepassen in de praktijk. Ik kijk er naar uit om kennis te maken en samen te ontdekken of jij klaar bent voor de volgende stap in je ondernemerschap.

Peter Faijdherbe

Peterfaijdherbe.nl helpt ondernemers 30% aan tijd te besparen, groei te realiseren en betere resultaten te behalen dit met rust in hun hoofd en voldoening in je lijf.

Laat hier jouw bericht achter.

8 + 13 =

Contact

Tel

+31 (0)6 55 12 01 18

Adres

Kruidenierspeerstraat 9
1461 JE Zuidoostbeemster